100% design

Aluminium jaloezieën

 

Voor al uw behoeften bieden we altijd de perfecte kleur en breedte. Met vijf verschillende lamelbreedtes (16 mm, 25 mm, 35 mm, 50 mm en 70 mm) en een indrukwekkende selectie van 104 kleurenopties, inclusief betongroen zelfs in een breedte van 35 mm, vind u zonder twijfel de ideale match voor uw interieur.

100% aluminium jaloezieën

Altijd een passende kleur en breedte

Met een indrukwekkende selectie van 104 kleurenopties, inclusief betongroen zelfs in een breedte van 35 mm, vindt u zonder twijfel de ideale match voor uw interieur. Of u nu een voorkeur heeft voor een glanzende of matte afwerking, op zoek bent naar een prachtige textuur of zelfs geperforeerde lamellen wenst, de mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. Daarnaast bieden we diverse designopties voor de afwerking van de bedieningsstang en de koordgewichten.

Het bovenprofiel is verkrijgbaar in verschillende kleuren, maar u kunt ook kiezen voor een structuurafwerking in zwart, grijs, twee tinten wit, aluminium of champagne-geanodiseerd. En het beste van alles is dat je deze hoogwaardige opties kunt bestellen in lengtes tot wel 6,9 meter aan één stuk!

Neem contact ons op voor vrijblijvend advies over de mogelijkheden.

100% aluminium jaloezieën

Ontdek de veelzijdigheid van aluminium jaloezieën

Roestvrij en vochtbestendig.
Een belangrijk voordeel van onze 100% aluminium jaloezieën ten opzichte van houten varianten is dat ze volledig bestand zijn tegen vocht en schimmel. Dit maakt ze perfect geschikt voor vochtige ruimtes zoals keukens en badkamers. Zelfs op deze plaatsen zullen de lamellen, het bovenprofiel en de onderlat niet roesten of schimmelen.

Reguleer eenvoudig uw privacy en lichtinval.
Of u nu overdag aan het werk bent of ’s avonds tv kijkt, het binnenvallende daglicht kan storend zijn. Onze jaloezieën filteren dit licht op een effectieve manier, waardoor de ruimte aangenaam verlicht blijft zonder hinderlijk zonlicht. Daarnaast biedt deze raambekleding eenvoudige controle over uw privacy. Met het unieke Scala® bovenprofiel, dat voorzien is van strakke gefreesde openingen en een afgeronde achterzijde, minimaliseert u lichtkieren bij volledige sluiting. Bovendien zijn alle zijden van de jaloezieën op kleur, zonder deuken.

Veelzijdigheid van aluminium jaloezieën.
Onze dealers bieden prachtige en design aluminium jaloezieën die perfect passen bij elke ruimte in uw huis. Of het nu gaat om erkers, vochtige ruimtes, minimalistische, Scandinavische of industriële interieurs, zowel in woningen als op werkplekken, deze jaloezieën passen overal bij. Breng een bezoek aan onze showroom met 350m2 aan wooninspiratie en ontdek zelf de prachtige, strakke en praktische eigenschappen van aluminium jaloezieën!

Als u advies nodig heeft over de mogelijkheden, helpen wij u graag verder.

100% aluminium jaloezieën

De perfecte finishing touch

Soepele bediening.
Naast de standaard koordbediening bieden we bij de 16 mm, 25 mm en 50 mm lamellen ook de optie voor monoketting of elektrische bediening. Wij demonstreren deze graag voor u.

Monoketting:
De innovatieve monoketting zorgt voor een lichte en soepele bediening van de aluminium jaloezie. Met één elegante ketting kunt u de lamellen kantelen en optrekken, in bijpassende kleuren.

Elektrisch, inclusief Tilt-Only functie: Voorzien van een strak afgewerkte USB-C-aansluiting, exclusief bij Toppoint. Tilt-Only functie is specifiek ontworpen voor het kantelen van de lamellen. U heeft de keuze uit Brel of Somfy.

Esthetisch en slim design.
Grandeur Raambekleding biedt perfect functionerende jaloezieën met een bijzonder esthetisch design. Elk onderdeel is zorgvuldig ontworpen. Het bovenprofiel is gesloten om te voorkomen dat stof en vuil zich ophopen, en aan de achterzijde is er een welving waardoor de kier tussen de bovenste lamel en het bovenprofiel minimaal is. Daarnaast zijn er geen dopjes aan de onderlat, waardoor de jaloezie strak op uw vensterbank of vloer valt. De jaloezieën zijn verkrijgbaar in breedtes tot wel 6,9 meter en alle zijden zijn op kleur.

Perfect voor draaikiepramen, aluminium jaloezieën kunnen worden gecombineerd met het boor- en schroefvrije EasyClick systeem. De 25 mm jaloezieën worden in het EasyClick® frame op het raam bevestigd, waardoor ze op hun plaats blijven bij het openzetten van het draaikiepraam. Het aluminium frame, bovenprofiel, tuimelstang en handgreepje zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren die passen bij uw interieur, in mat of structuur. Het plaatsen gebeurt zonder boren of schroeven!

Unieke collectie ladderbanden,
voor de perfecte finishing touch.
Wij bieden een uitgebreide collectie ladderbanden die zijn ontworpen door onze designers voor een perfecte afstemming op uw jaloezieën en gordijnen. Ze zorgen niet alleen voor een fraaie combinatie, maar verbeteren ook de verduistering. Het ladderband valt voor de openingen van de lamellen, waardoor kierend licht wordt verminderd. Het is verkrijgbaar in 12 kleuren en in 10 mm, 25 mm en 38 mm breedte. U kunt kiezen voor ton-sur-ton of een contrasterende kleur. Daarnaast bieden we ook nieuwe kleuren aan, zoals zilver, brons en koper, die ook beschikbaar zijn voor het ladderkoord, voor net dat beetje extra.

Maak een afspraak voor vrijblijvend advies.

Grandeur Raambekleding
Raamdecoratie & Insectenhorren

Kantoor

Blekerstraat 142, 7513 DZ Enschede

Telefoon

053-2340456

Openingstijden

Op afspraak vrijblijvend Advies & Inmeten aan huis of kantoor

Vrijblijvend advies
& kosteloos inmeten

Op zoek naar nieuwe raamdecoratie voor uw huis? Bij Grandeur Raambekleding kunt u rekenen op deskundig en geheel vrijblijvend advies. Onze specialisten komen graag bij u langs om uw ramen op te meten en u te adviseren over de beste opties voor uw wensen en interieur. Of u nu op zoek bent naar gordijnen, jaloezieën of andere vormen van raamdecoratie, wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Het is een geweldige manier om meer inzicht te krijgen in de mogelijkheden en ervoor te zorgen dat uw nieuwe raamdecoratie perfect past bij uw huis. Ons advies en inmeten zijn geheel vrijblijvend, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over verplichtingen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak.

Contactformulier

1 + 7 =