Blog

Nieuws & Updates

Jaloezieën speciaal voor kunststof kozijnen

Jaloezieën speciaal voor kunststof kozijnen

Jaloezieën in slanke aluminium cassette, verkrijgbaar in verschillende kleuren, speciaal voor elk merk kunststof kozijn, draaikiepramen, deuren en tuindeuren.Vrijblijvend advies aan huis, inmeten, uitbrengen offerte aanbieding, levering en montage.

Lees meer
Plissés plaatsen zonder boren of schroeven

Plissés plaatsen zonder boren of schroeven

Plissé raambekleding in slanke aluminium cassette, verkrijgbaar in verschillende kleuren, speciaal voor elk merk kunststof kozijn, draaikiepramen, deuren en tuindeuren. Vrijblijvend advies aan huis, inmeten, uitbrengen offerte aanbieding, levering en montage.

Lees meer
Hoog op Zuid in Enschede

Hoog op Zuid in Enschede

Appartementen Hoog op Zuid in Enschede te huur: een unieke kans om te huren in een duurzaam appartementencomplex in Enschede.Bekijk hier onze video Gefeliciteerd!Je hebt een prachtig nieuw huurappartement gevonden in het plan ‘Hoog op Zuid’ aan de Zuiderval in...

Lees meer
Toppoint EasyClick

Toppoint EasyClick

Toppoint EasyClick is het meest vriendelijke montagesysteem voor raamdecoratie. Met EasyClick kunt u raamdecoratie monteren op het kozijn zonder te boren of te schroeven.In het EasyClick frame kan een plisségordijn , Duette®Shades of Scala® aluminium jaloezie...

Lees meer

Grandeur Projecten
Raambekleding & Insectenhorren

Kantoor

Blekerstraat 142, 7513 DZ Enschede

Telefoon

053-2340456

Openingstijden

Op afspraak vrijblijvend Advies & Inmeten aan huis of kantoor

Vrijblijvend advies
& kosteloos inmeten

Op zoek naar nieuwe raamdecoratie voor uw huis? Bij Grandeur Projecten kunt u rekenen op deskundig en geheel vrijblijvend advies. Onze specialisten komen graag bij u langs om uw ramen op te meten en u te adviseren over de beste opties voor uw wensen en interieur. Of u nu op zoek bent naar gordijnen, jaloezieën of andere vormen van raamdecoratie, wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Het is een geweldige manier om meer inzicht te krijgen in de mogelijkheden en ervoor te zorgen dat uw nieuwe raamdecoratie perfect past bij uw huis. Ons advies en inmeten zijn geheel vrijblijvend, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over verplichtingen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak.

Contactformulier

14 + 7 =