Het slimme montagesysteem

Niet meer schroeven met EasyClick en TruFit®

 

Wel strak gemonteerde raamdecoratie maar geen gaten in de kozijnen? Dat kan! Met het slimme montagesysteem EasyClick of TruFit®.

Slimme montage voor uw raamdecoratie

Strakke montage van uw raamdecoratie zonder gaten in de kozijnen

Niet meer schroeven met EasyClick en TruFit®: slimme montage voor uw raamdecoratie

Bij Grandeur Projecten bieden we een handige oplossing voor het strak monteren van uw raamdecoratie zonder gaten in de kozijnen: EasyClick en TruFit®. Met deze slimme montagesystemen kunt u plisségordijnen, Duette®Shades en zelfs jaloezieën eenvoudig bevestigen zonder te hoeven schroeven of boren. We leggen graag uit wat deze systemen zo uniek maakt.

EasyClick: eenvoudige montage van raamdecoratie.
EasyClick is een gebruiksvriendelijk montagesysteem voor aluminium jaloezieën, plisségordijnen en Duette®Shades. Het bestaat uit een mooi afgewerkt aluminium frame waarin de raamdecoratie wordt geplaatst. Op de kozijnen wordt klittenband of een magneetstrip bevestigd, waartegen u het frame vervolgens kunt klikken. Kortom, EasyClick is heel eenvoudig te gebruiken.

Kozijnen zonder gaatjes.
Het EasyClick-frame is stevig maar toch licht van gewicht. Moet u bijvoorbeeld de ramen schoonmaken en wilt u er gemakkelijk bij kunnen? Dan kunt u het frame eenvoudig met twee handen uit het kozijn tillen en even later net zo makkelijk weer terugplaatsen. Hierdoor blijft uw raamdecoratie mooi en raakt het kozijn niet beschadigd. Met dit montagesysteem heeft u geen schroeven of boorgaten nodig, waardoor uw kozijnen vrij blijven van gaatjes.

Maatwerk voor smalle kozijnen.
EasyClick is geschikt voor smalle kozijnen, zoals die van draaikiepramen. Het kan worden toegepast op houten, aluminium en kunststof kozijnen. Bovendien is het verkrijgbaar in meerdere RAL-kleuren, zodat u ook een passend frame kunt laten maken als uw kozijnen een andere kleur hebben dan wit. Elk frame wordt op maat gemaakt door onze vakmensen, die bij u thuis de ramen nauwkeurig opmeten. Zo bent u verzekerd van een perfecte pasvorm.

Neem contact ons op voor vrijblijvend advies over de mogelijkheden.

Slimme montage voor uw raamdecoratie

TruFit®:
de ideale oplossing wanneer EasyClick niet mogelijk is

Niet elk kozijn is geschikt voor EasyClick, vooral ramen met zeer smalle glaslijsten kunnen een uitdaging vormen. Voor dergelijke situaties bieden we TruFit® als alternatief. Dit montagesysteem maakt eveneens gebruik van een schroef- en boorvrije bevestiging. Het werkt op een vergelijkbare manier als EasyClick, maar met zijprofielen die op het raam worden bevestigd.

Geschikt voor Duette®Shades en plisségordijnen.
TruFit® is speciaal ontworpen voor Duette®Shades en plisségordijnen en niet voor jaloezieën. Het is ideaal voor het plaatsen van smalle Duette®Shades en plisségordijnen in ramen met zeer smalle glaslijsten of kozijnen. De raamdecoratie wordt tussen de zijprofielen bevestigd, waardoor het strak tegen het raam aan zit.

Altijd een passende oplossing voor de montage van uw raamdecoratie bij Grandeur Projecten.
Heeft u schuine ramen waarvoor u graag mooie raamdecoratie wilt ophangen? Of wilt u voorkomen dat u gaten moet boren of schroeven in uw kozijnen voor de montage van uw raamdecoratie? Bij Grandeur Projecten hebben we maar liefst twee oplossingen: EasyClick en TruFit®. Welke oplossing het meest geschikt is voor uw specifieke situatie, kan het beste beoordeeld worden tijdens een vrijblijvende afspraak.

Als u advies nodig heeft over de mogelijkheden, helpen wij u graag verder.

Easy Click en TruFit®, sfeerimpressies

Grandeur Projecten
Raambekleding & Insectenhorren

Kantoor

Blekerstraat 142, 7513 DZ Enschede

Telefoon

053-2340456

Openingstijden

Op afspraak vrijblijvend Advies & Inmeten aan huis of kantoor

Vrijblijvend advies
& kosteloos inmeten

Op zoek naar nieuwe raamdecoratie voor uw huis? Bij Grandeur Projecten kunt u rekenen op deskundig en geheel vrijblijvend advies. Onze specialisten komen graag bij u langs om uw ramen op te meten en u te adviseren over de beste opties voor uw wensen en interieur. Of u nu op zoek bent naar gordijnen, jaloezieën of andere vormen van raamdecoratie, wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Het is een geweldige manier om meer inzicht te krijgen in de mogelijkheden en ervoor te zorgen dat uw nieuwe raamdecoratie perfect past bij uw huis. Ons advies en inmeten zijn geheel vrijblijvend, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over verplichtingen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak.

Contactformulier

11 + 9 =