Buitenzonwering van Grandeur Projecten

Rolluiken & Screens

 

Optimaliseer uw wooncomfort met Toppoint Outdoor screens & rolluiken – ideaal voor buiten, heerlijk koel binnen en het voordeel van dat extra veilige gevoel en isolerende werking met onze rolluiken!

Waarom kiezen voor screens & rolluiken van Grandeur Raambekleding?

Met onze hoogwaardige Toppoint Outdoor screens en rolluiken geniet u van een aangename temperatuur in huis, terwijl de zon buiten blijft. Dankzij de plaatsing aan de buitenzijde van uw ramen, direct in of op het kozijn, profiteert u van optimale warmtewering en beveiliging in geval van rolluiken. Onze screens zijn voorzien van een strakke aluminium design cassette en frame, afgewerkt met een chique fijn structuurlak. Het zip-screendoek is stevig bevestigd aan alle zijden van het frame, waardoor het bestand is tegen wind en weer.

Voordelen van Toppoint Outdoor screens en rolluiken van Grandeur Raambekleding:

  • Houdt uw woning tot wel 6 graden koeler door zonwering
  • Biedt privacy zonder het zicht naar buiten te belemmeren
  • De rolluiken bieden optimale privacy, veiligheid en isolatie 
  • Weerbestendig ontwerp, bestand tegen regen en wind
  • Werkt op zonne-energie, geen stroomaansluiting nodig
  • Compacte en stijlvolle aluminium cassette en omlijsting
  • Verkrijgbaar in 5 chique kleuren met fijne structuurafwerking
  • Perfecte afdichting dankzij het zip-screen
  • Voorkomt hinderlijke schittering op tv’s en beeldschermen
  • Beschermt het interieur tegen verkleuring door zonlicht

Als u advies nodig heeft over de mogelijkheden, helpen wij u graag verder.

Grandeur Raambekleding, professionele montage

Standaard geleverd met elektrische en solar bediening.

Met Toppoint Outdoor screens en rolluiken hoeft u zich geen zorgen te maken over stroomvoorziening. Onze screens en rolluiken kunnen standaard geinstalleerd worden met stroom en solar voorziening. Standaard uitgerust met de nieuwste Somfy-motor, inclusief onzichtbare accu en geïntegreerd zonnepaneel. Bediening is eenvoudig met een afstandsbediening, wandschakelaar, app of spraakbesturing via een HUB zoals Google Home, Apple HomeKit of Amazon Alexa.

Kies eenvoudig de kleur van het screendoek die bij uw huis past. Kies de kleur van het aluminium frame die bij uw kozijnen past. Kies de bedieningsmethode die aan uw wensen voldoet.

Bediening 
Maak het uzelf gemakkelijk en creëer een prachtige sfeer met Toppoint Outdoor screens. Onze screens en rolluiken zijn standaard uitgerust met de nieuwste 12V Somfy-motor, inclusief hoogwaardig zonnepaneel en accu. Hierdoor heeft u geen stroomvoorziening nodig. De accu garandeert probleemloze bediening, zelfs op minder zonnige dagen. Met een volle accu kunt u de buitenzonwering minimaal 50 keer op- en neer laten bewegen. De accu is bovendien mooi verborgen in de design cassette. Indien gewenst, zijn er ook bedrade opties beschikbaar. Wij bespreken graag de mogelijkheden en uw persoonlijke wensen met u.

Hé Google, laat mijn screen zakken!
Koppel de motor van uw Toppoint Outdoor screen of rolluik aan uw HUB en geniet van spraakbesturing via Google Home, Apple HomeKit of Amazon Alexa. Bedien uw screen of rolluik eenvoudig met de app op uw telefoon of tablet, zelfs als u niet thuis bent.

Het professionele montageteam van Grandeur Raambekleding zorgt voor een perfecte montage.

Als u advies nodig heeft over de mogelijkheden, helpen wij u graag verder.

Grandeur Raambekleding, Screens & Rolluiken

Het gemak van gratis inmeten, leveren en montage

Het screendoek 
Het screendoek is netjes opgerold in de cassette, maar eenmaal uitgerold geeft het een prachtige uitstraling aan uw gevel, terwijl het licht filtert en warmte buiten houdt. U kunt kiezen uit meer dan 60 kleuren, zodat u altijd iets vindt dat bij uw smaak en huis past.

Transparantie
Naast kleur is transparantie een belangrijke keuze bij het selecteren van uw screendoek. Het bepaalt hoe goed u naar buiten kunt kijken. We bieden 4 gradaties in transparantie, die u bij onze dealers kunt bekijken. Onze innovatieve zip-screens zijn weerbestendig, zodat u ze veilig kunt gebruiken, zelfs bij wind of regen. Het screendoek is schimmelbestendig en verkleurt niet.

De cassette en het frame 
De Toppoint Outdoor screens en rolluiken van Grandeur Raambekleding worden geleverd met een compacte aluminium design cassette. Het frame kan in of op het kozijn worden geplaatst en is verkrijgbaar in 5 chique kleuren met fijne structuurlak. Een praktisch en mooi detail: de onderlat wordt opgetrokken en verdwijnt grotendeels in de cassette, waardoor vocht en vuil geen vat krijgen op het materiaal.

Meten en monteren 
Laat uzelf adviseren en inspireren bij u thuis. Onze specialisten zorgen ervoor dat uw nieuwe Toppoint Outdoor screens en rolluiken perfect op maat worden gemaakt voor de ramen van uw huis. Maak een vrijblijvende afspraak voor meer informatie over kleuren, lichtdoorlatendheid, framestructuren en eenvoudige bediening. Grandeur Projecten biedt altijd gratis meet-, levering en montageservice bij u thuis.

Maak een afspraak voor vrijblijvend advies.

Buitenzonwering, sfeerimpressies

Grandeur Raambekleding
Raamdecoratie & Insectenhorren

Kantoor

Blekerstraat 142, 7513 DZ Enschede

Telefoon

053-2340456

Openingstijden

Op afspraak vrijblijvend Advies & Inmeten aan huis of kantoor

Vrijblijvend advies
& kosteloos inmeten

Op zoek naar nieuwe raamdecoratie voor uw huis? Bij Grandeur Raambekleding kunt u rekenen op deskundig en geheel vrijblijvend advies. Onze specialisten komen graag bij u langs om uw ramen op te meten en u te adviseren over de beste opties voor uw wensen en interieur. Of u nu op zoek bent naar gordijnen, jaloezieën of andere vormen van raamdecoratie, wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Het is een geweldige manier om meer inzicht te krijgen in de mogelijkheden en ervoor te zorgen dat uw nieuwe raamdecoratie perfect past bij uw huis. Ons advies en inmeten zijn geheel vrijblijvend, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over verplichtingen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak.

Contactformulier

5 + 3 =