De raambekleding oplossing die overal past

Duette Shades

 

Onze Duette Shades zijn overal te plaatsen & in elke gewenste stand te openen. Met unieke honingraatstructuur, geschikt voor vrijwel elk type raam. Duette Shades gordijnen zijn er in drie plooibreedtes, 25, 32 en 64 mm.

Duette Shades

Voor elk type raam

Duette Shades zijn geschikt voor elke ruimte en kunnen naar wens geopend worden in elke gewenste stand. Ze hebben een unieke honingraatstructuur en passen op vrijwel elk type raam. U kunt kiezen uit drie verschillende plooibreedtes: 25, 32 en 64 mm.

De lichtdoorlatende Duette Shades gordijnen bieden privacy, zowel overdag als ’s avonds. Afhankelijk van uw keuze in stof komt het daglicht gedimd naar binnen.

Voor een goede nachtrust zijn de verduisterende Duette Shades de ideale oplossing. Ze laten geen licht door en zorgen voor volledige duisternis in de kamer.

Duette Shades bieden zowel elegantie als functionaliteit. Ze passen perfect bij elke raamsituatie, dankzij de geavanceerde technieken die we gebruiken in onze Duette Shade-modellen.

Top-down:
De stof schuift soepel van boven naar beneden, waardoor u de perfecte balans kunt vinden tussen privacy en natuurlijk lichtinval.

Top-down bottom-up:
U heeft de mogelijkheid om zowel van boven als van onder het gordijn te openen en te sluiten. Dit zorgt voor een zwevend effect op ooghoogte, waardoor u de ideale combinatie van privacy en uitzicht kunt creëren.

Top-down met 2 soorten stof:
Met deze optie kun je de individuele stoffen onafhankelijk van elkaar van boven naar beneden schuiven. Hiermee kun je spelen met de lichtinval en privacy op verschillende niveaus.

Bottom-up met 2 soorten stof:
Deze functie stelt u in staat om de stoffen afzonderlijk van elkaar van onder naar boven te schuiven. Hiermee kunt u de lichtinval en privacy aanpassen aan uw persoonlijke voorkeur.

Met Duette Shades geniet u van maximale flexibiliteit en controle over de lichtinval en privacy in elke ruimte.

Neem contact ons op voor vrijblijvend advies over de mogelijkheden.

Duette Shades

Elektrische bediening
als optie

Het gemak van elektrische bediening is beschikbaar voor jouw Duette Shades gordijnen. Met slechts één druk op de knop kunt u ze eenvoudig bedienen. Of u nu een aansluitpunt heeft of niet, onze Duette Shades gordijnen kunnen zowel bedraad als draadloos worden aangesloten. Grandeur projecten biedt hoogwaardige motoren van Brel en Somfy. Als u interesse hebt, kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een Brel motor, al verkrijgbaar vanaf € 125,-.

Heeft u meerdere Duette Shades? Geen probleem! U kunt ze allemaal met één afstandsbediening bedienen, zowel tegelijkertijd als afzonderlijk. Een afstandsbediening wordt altijd meegeleverd voor uw gemak.

Wilt u uw Duette Shades liever via een app bedienen? Dit is mogelijk met verschillende soorten Hubs. Om optimaal gebruik te maken van alle functionaliteiten, raden we de Brel Home Hub aan.

Als u advies nodig heeft over de mogelijkheden, helpen wij u graag verder.

Duette Shades

Duette Shades en EasyClick, perfecte oplossing bij draai-kiep ramen

Duette Shades en EasyClick zijn de perfecte keuze voor draai-kiep ramen. Wij monteren ze volledig zonder boren of schroeven. De montage is geheel GRATIS. In het EasyClick frame kunt u ook kiezen voor een prachtige combinatie van een verduisterende en niet-verduisterende stof, waardoor u een veelzijdige 2-in-1 oplossing hebt.

Wilt u de beste verduistering?
Dan raden we EasyClick met Duette Shades  aan, een raamproduct dat naadloos aansluit op uw behoeften. Als EasyClick niet mogelijk is voor uw ramen, geen zorgen. Grandeur Projecten biedt ook een alternatieve oplossing: TruFit®. Met TruFit® worden zijprofielen op de ruit geplakt, waar je vervolgens de 25 mm Iso Plissé® gordijnen tussen plaatst. Zo kun je nog steeds genieten van de functionaliteit en stijl van Iso Plissé® gordijnen, zelfs zonder EasyClick. Naast hun esthetische waarde bieden Duette Shades gordijnen ook isolerende eigenschappen. Dankzij de honingraatstructuur zorgen ze voor uitstekende isolatie, wat kan resulteren in energiebesparing tot wel 25%. De stilstaande luchtlaag binnenin de gordijnen houdt warmte binnen of juist buiten de deur, waardoor u een comfortabel binnenklimaat behoudt.

Maak een afspraak voor vrijblijvend advies.

Duette Shades, sfeerimpressies

Grandeur Projecten
Raambekleding & Insectenhorren

Kantoor

Blekerstraat 142, 7513 DZ Enschede

Telefoon

053-2340456

Openingstijden

Op afspraak vrijblijvend Advies & Inmeten aan huis of kantoor

Vrijblijvend advies
& kosteloos inmeten

Op zoek naar nieuwe raamdecoratie voor uw huis? Bij Grandeur Projecten kunt u rekenen op deskundig en geheel vrijblijvend advies. Onze specialisten komen graag bij u langs om uw ramen op te meten en u te adviseren over de beste opties voor uw wensen en interieur. Of u nu op zoek bent naar gordijnen, jaloezieën of andere vormen van raamdecoratie, wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Het is een geweldige manier om meer inzicht te krijgen in de mogelijkheden en ervoor te zorgen dat uw nieuwe raamdecoratie perfect past bij uw huis. Ons advies en inmeten zijn geheel vrijblijvend, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over verplichtingen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak.

Contactformulier

15 + 12 =