De horren van Grandeur Projecten

Insectenhorren

 

Op zoek naar horren van topkwaliteit? Kies voor de horren van Grandeur Projecten! Wij produceren hoogwaardige horren op maat in Nederland. Onze horren passen perfect bij elk type raam of deur, of het nu houten, kunststof- of aluminium kozijnen zijn. Montage en bevestiging zijn eenvoudig en vereisen geen boren of schroeven. Geniet van een vlieg- en mugvrij huis door uw ramen en deuren te openen met onze horren.

Inzethorren

Onze inzethor is een hoogwaardig insectenwerend product dat uitermate geschikt is om insecten buiten te houden. Het frame van deze hor is gemaakt van aluminium en bevat vlak gaas. Standaard is het vlakke gaas verkrijgbaar in grijs en zwart, maar tegen een meerprijs bieden we ook pollen-, aluminium- en petscreen gaas aan. De inzethor is bijzonder geschikt voor kunststof draaikiepramen en in sommige gevallen ook voor houten draaikiepramen, afhankelijk van de aanwezigheid van een stalen strip in het houten kozijn.

Vanwege de verschillende typen kozijnen is de inzethor verkrijgbaar in drie verschillende dieptes en bieden we 11 standaard RAL-kleuren aan. Natuurlijk is het ook mogelijk om tegen een meerprijs een afwijkende RAL-kleur te kiezen. Dankzij de uiterst dunne flens (slechts 0,8 mm) neemt de druk op het beslag van het kozijn bij het sluiten nauwelijks toe.

Heeft u een schuin kozijn? Geen probleem! Onze inzethor kan ook schuin worden geproduceerd. Wanneer zowel het kozijn als de inzethor hoger zijn dan 1500 mm, wordt er een tussenstijl toegevoegd. Dit voorkomt dat de stijlen kromtrekken door het strak oprollen van het gaas.

Als u advies nodig heeft over de mogelijkheden, helpen wij u graag verder.

Grandeur Projecten, Insectenhorren

Inzethor met kunststof flens

De Grandeur Projecten inzethor met kunststof flens is een uitstekend insectenwerend product dat speciaal is ontworpen om insecten buiten te houden. Deze hor heeft een aluminium frame waarin vlak gaas is verwerkt. Het vlakke gaas is verkrijgbaar in standaard grijs en zwart, en tegen een meerprijs bieden we ook pollen-, aluminium- en petscreen gaas aan. Let op: de inzethor met kunststof flens is alleen geschikt voor kunststof kozijnen.

De inzethor met kunststof flens is verkrijgbaar in 11 standaard RAL-kleuren, waarbij het kunststof profiel altijd zwart is. Natuurlijk is het tegen een meerprijs ook mogelijk om te kiezen voor een afwijkende RAL-kleur voor het frame. Dankzij de uiterst dunne flens (slechts 0,3 mm) neemt de druk op het beslag van het kozijn bij het sluiten minimaal toe.

Wanneer zowel het kozijn als de inzethor hoger zijn dan 1500 mm, wordt er een tussenstijl toegevoegd aan het product. Dit voorkomt dat de stijlen kromtrekken door het strak oprollen van het gaas.

Als u advies nodig heeft over de mogelijkheden, helpen wij u graag verder.

Grandeur Projecten, Insectenhorren

Rolhorren

De Rolhor is een bekende traditionele rolhor die geschikt is voor houten ramen waarbij het draaigedeelte naar buiten opent. Als het raam is uitgerust met een uitzetijzer dat voor het kozijn uitsteekt bij het openen van het raam, moet dit worden vervangen door een telescoopuitzetter.

De rolhor is voorzien van een gesloten cassette waarin het gaas is opgerold. De aluminium geleiders zijn verkrijgbaar in twee situaties: in-de-dag en op-de-dag. Het gaas is opgesloten in de geleiders, waardoor het niet uitwaait bij winderige omstandigheden. Dit maakt het product ook geschikt voor buitengebruik. Het gaas is altijd grijs en van duurzaam materiaal, andere kleuren zijn niet mogelijk.

Sluiten gebeurt eenvoudig door middel van een schuifsluiting. Schuifjes aan beide uiteinden van de treklijst passen in een uitsparing onderin de zijgeleider. Voor het openen schuift u de schuifjes naar binnen, waardoor de rolhor omhoog schiet.

Dit product is verkrijgbaar in vijf standaard RAL-kleuren. Uiteraard is het tegen een meerprijs ook mogelijk om te kiezen voor een afwijkende RAL-kleur.

Maak een afspraak voor vrijblijvend advies.

Grandeur Projecten, Insectenhorren

Vaste raamhorren

Als u op zoek bent naar een eenvoudige, maar effectieve raamhor, raden wij onze vaste raamhorren aan. Deze zijn speciaal ontworpen voor houten kozijnen en ramen die naar buiten toe openen. Met onze vaste raamhorren kunt u uw slaapkamer, badkamer of woonkamer open houden terwijl insecten buiten blijven. Net als al onze andere horren, worden onze vaste raamhorren op maat gemaakt.

Vaste raamhorren voor houten kozijnen.
Onze vaste raamhorren zijn duurzame oplossingen. Dankzij het stevige horrengaas en solide aluminium frame kunnen ze het hele jaar door gebruikt worden. Hoewel er in de herfst en winter minder muggen zijn, schuwen andere insecten er niet voor om binnen te komen. We bieden drie soorten vaste raamhorren aan:

  • Vaste raamhor plissé.
  • Vaste raamhor met scharnieren of draaiwervels
  • Rolhor

Alle vaste raamhorren worden gemonteerd met behulp van boren en schroeven.

Vaste raamhor plissé.
De vaste raamhor plissé combineert functionaliteit met elegantie. Deze hor is geschikt voor houten kozijnen die naar buiten openen. Het slanke aluminium frame wordt met schroeven op het kozijn gemonteerd. Het zwarte geplisseerde gaas is stevig en kan eenvoudig omhoog of omlaag worden bewogen met een trekbalk, waardoor u het op elke gewenste stand kunt positioneren. Het frame is verkrijgbaar in verschillende standaard RAL-kleuren, maar tegen een meerprijs is elke andere kleur mogelijk.

Vaste raamhor met scharnieren of draaiwervels
Onze vaste raamhor met scharnieren is geschikt voor ramen met houten kozijnen die naar buiten toe geopend worden met een telescopische raamuitzetter. Het is belangrijk dat het uitzetijzer geen belemmering vormt bij het sluiten van de raamhor. Deze vaste raamhor kan bevestigd worden met scharnieren of, indien gewenst, met draaiwervels. De scharnieren worden op het kozijn gemonteerd en de hor kan geopend of gesloten worden met een handgreep. De hor sluit door middel van een magneet op de tegenovergestelde stijl van het kozijn. Als u kiest voor de optie met draaiwervels, bevindt de hor zich altijd voor het kozijn.

Naast zwart of grijs horrengaas kan deze raamhor ook voorzien worden van pollengaas tegen een kleine meerprijs.

De Rolhor
Een populaire raamhor is de rolhor, waarbij het horrengaas zich oprolt in een cassette. Onze rolhor is geschikt voor ramen met houten kozijnen die naar buiten toe openen. Ook bij dit type hor wordt het raam geopend met een telescopische raamuitzetter. Dankzij het robuuste aluminium profiel en het stevige gaas kan onze rolhor zowel binnen als buiten geplaatst worden. Het gaas zit stevig opgesloten in de geleiders en blijft goed op zijn plaats, zelfs bij harde wind.

Uitstekende kwaliteit van Nederlandse makelij
Al onze horren worden van begin tot eind in Nederland vervaardigd. We maken gebruik van hoogwaardige materialen voor de productie van onze horren, of het nu gaat om het horrengaas, het aluminium profiel, de schroeven of de klemmen. We besteden veel aandacht aan het design en de afwerking, zodat u altijd kunt genieten van een fraaie en stevige hor voor uw raam of deur.

Maak een afspraak voor vrijblijvend advies.

Insectenhorren, sfeerimpressies

Grandeur Projecten
Raambekleding & Insectenhorren

Kantoor

Blekerstraat 142, 7513 DZ Enschede

Telefoon

053-2340456

Openingstijden

Op afspraak vrijblijvend Advies & Inmeten aan huis of kantoor

Vrijblijvend advies
& kosteloos inmeten

Op zoek naar nieuwe raamdecoratie voor uw huis? Bij Grandeur Projecten kunt u rekenen op deskundig en geheel vrijblijvend advies. Onze specialisten komen graag bij u langs om uw ramen op te meten en u te adviseren over de beste opties voor uw wensen en interieur. Of u nu op zoek bent naar gordijnen, jaloezieën of andere vormen van raamdecoratie, wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Het is een geweldige manier om meer inzicht te krijgen in de mogelijkheden en ervoor te zorgen dat uw nieuwe raamdecoratie perfect past bij uw huis. Ons advies en inmeten zijn geheel vrijblijvend, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over verplichtingen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak.

Contactformulier

2 + 12 =