KeJe Raamdecoratie

Aandacht voor kwaliteit en design: KeJe

 

Raamdecoratie die gemonteert wordt zonder in de kozijnen te boren en schroeven.

KeJe Raamdecoratie

Splendid Pliss

De KeJe Splendid Pliss is een uniek product voor raamdecoratie dat oorspronkelijk werd ontworpen voor kunststof kozijnen, maar ook geschikt is voor houten of aluminium kozijnen. Het product is geïntegreerd in een aluminium frame en wordt bevestigd op het kozijn met behulp van magneet- en staalband. Het frame van de Splendid Pliss zit tussen de glaslatten van het kozijn, waardoor het geheel nagenoeg vlak is. Het product heeft geïntegreerde handgrepen, waardoor het op elke gewenste stand gepositioneerd kan worden, zowel top down als bottom up. Dankzij het unieke vergrendelsysteem kan de Splendid Pliss tot 2000 MM breed geproduceerd worden, waardoor het geschikt is voor bredere kozijnen. Het product kan gemakkelijk van het kozijn worden verwijderd dankzij de bevestiging van het dubbelzijdige magneet- en staalband.

De stoffen voor de Splendid Pliss zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en soorten, van decoratief tot verduisterend. Bij de decoratieve en niet-doorschijnende stoffen zijn de touwtjes altijd zichtbaar door het stof heen, maar bij de andere stoffen is dit niet het geval. De Splendid Pliss is verkrijgbaar in vijf standaard RAL-kleuren, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor een afwijkende RAL-kleur tegen een meerprijs.

Neem contact ons op voor vrijblijvend advies over de mogelijkheden.

KeJe Raamdecoratie

Day ’n Night plissé raamdecoratie

De KeJe Day ’n Night is een innovatief raamdecoratieproduct met twee verschillende stoffen, één voor overdag en één voor ’s nachts. Het product is voorzien van een aluminium frame dat door middel van magneet- en staalband eenvoudig te monteren is tussen de glaslatten van het kozijn. Hierdoor ontstaat er een vlak geheel.

De Day ’n Night kan op elke gewenste stand worden gepositioneerd dankzij de drie geïntegreerde trekbalken die top down / bottom up bedienbaar zijn. Omdat het product is samengesteld uit twee stoffen, is de maximale breedte 1400 MM. De klant kan elke gewenste stofcombinatie kiezen uit onze collectie. Het touw vergrendelsysteem zorgt ervoor dat de Day ’n Night op elke gewenste stand gepositioneerd kan worden.

Het strakke ontwerp van de Day ’n Night maakt het een stijlvolle aanvulling op elk interieur. Het product is beschikbaar in vijf standaard RALkleuren en kan tegen meerprijs ook in een afwijkende RALkleur worden geleverd. De eenvoudige montage maakt het product bovendien gemakkelijk te verwijderen en terug te plaatsen op het kozijn.

Als u advies nodig heeft over de mogelijkheden, helpen wij u graag verder.

KeJe Raamdecoratie

Latende jaloezie

De KeJe Latende is een uniek raamdecoratieproduct dat een jaloezie in een frame biedt, speciaal ontwikkeld voor kunststof kozijnen, maar ook geschikt voor houten of aluminium kozijnen. Het product wordt bevestigd op het kozijn met magneet- en staalband. De aluminium lamellen van de jaloezie zijn 25 mm breed en worden bediend met een kunststof lip aan de trekbalk. De trekbalk heeft een standaard kleur onderlijst, die kan afwijken van het frame.

Wanneer het raam in de kiepstand staat, blijft de Latende strak tegen het glas aan. Het product kan eenvoudig worden verwijderd van het kozijn om het raam te reinigen en daarna weer gemakkelijk worden teruggeplaatst. De bediening van de Latende gaat alleen van boven naar beneden.

De Latende is verkrijgbaar in vier standaard RALkleuren frames. Het product is uitermate geschikt voor gebruik in badkamers vanwege de vochtbestendigheid. De levertijd bedraagt 15 werkdagen voor de dealer. Voor afwijkende RALkleuren is de levertijd 20 werkdagen.

Maak een afspraak voor vrijblijvend advies.

KeJe Raamdecoratie

Lamella Shutter

De KeJe Lamella is een innovatief systeem dat speciaal is ontworpen voor kunststof kozijnen. Dit systeem combineert een jaloezie en een shutter in één product en kan uitsluitend worden gekanteld door middel van een handgreep die om de lamel is bevestigd. De standaardbreedte van de lamellen is 30 mm of 40 mm, en er zijn 14 RAL-kleuren beschikbaar.

Met de KeJe Lamella kunt u de gewenste sfeer in huis creëren. Door de lamellen in elke gewenste hoek te kantelen, kan er mooi gespeeld worden met het licht van buiten. Als het product hoger is dan 1200 mm, wordt er altijd een tussenstijl geplaatst om de afzonderlijke bediening van beide vakken mogelijk te maken. De lamellen zijn verkrijgbaar in 14 kleuren, van mat tot structuur. Het product wordt zonder boren en schroeven op het kozijn gemonteerd met behulp van magneet en staalband. Hierdoor is het uitermate geschikt voor draaikiepramen.

Let op: de maximale breedte van het product is 1200 mm.

Als u advies nodig heeft over de mogelijkheden, helpen wij u graag verder.

KeJe Raamdecoratie

Rolgordijn

De KeJe Rolgordijn is een elegant product waarbij het rolgordijn geïntegreerd zit in het frame. Het frame bevat magnetische en stalen banden waardoor het gemakkelijk op de glaslatten van een kunststof, houten of aluminium kozijn kan worden bevestigd. Het rolgordijn kan eenvoudig worden verwijderd en teruggeplaatst dankzij de magnetische werking.

Er zijn twee soorten stoffen beschikbaar voor het rolgordijn: decoratief en verduisterend. Let op dat het verduisterende rolgordijn niet volledig verduisterend is omdat er nog enig licht langs de stof kan komen vanwege de dikte. De bediening van het rolgordijn is van boven naar beneden met behulp van koordbediening, inclusief een automatische breek-ketting die voldoet aan de vereisten van kinderveiligheid.

Het frame van het rolgordijn is verkrijgbaar in vier standaard RAL-kleuren, maar andere RAL-kleuren zijn tegen een meerprijs ook mogelijk.

Maak een afspraak voor vrijblijvend advies.

Grandeur Projecten
Raambekleding & Insectenhorren

Kantoor

Blekerstraat 142, 7513 DZ Enschede

Telefoon

053-2340456

Openingstijden

Op afspraak vrijblijvend Advies & Inmeten aan huis of kantoor

Vrijblijvend advies
& kosteloos inmeten

Op zoek naar nieuwe raamdecoratie voor uw huis? Bij Grandeur Projecten kunt u rekenen op deskundig en geheel vrijblijvend advies. Onze specialisten komen graag bij u langs om uw ramen op te meten en u te adviseren over de beste opties voor uw wensen en interieur. Of u nu op zoek bent naar gordijnen, jaloezieën of andere vormen van raamdecoratie, wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Het is een geweldige manier om meer inzicht te krijgen in de mogelijkheden en ervoor te zorgen dat uw nieuwe raamdecoratie perfect past bij uw huis. Ons advies en inmeten zijn geheel vrijblijvend, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over verplichtingen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak.

Contactformulier

13 + 10 =