De combinatie van een jaloezie en een shutter in één

Lamella Shutters

 

De Lamella Shutter van Keje is een uniek, nieuw systeem speciaal ontwikkeld voor een kunststof kozijn.

Lamella Shutters

Altijd de gewenste sfeer in huis

De Lamella is een uniek product dat de eigenschappen van een jaloezie en een shutter combineert. Met een handgreep die om de lamel is bevestigd, kunt u de lamellen eenvoudig kantelen. De lamel heeft een standaard breedte van 30 mm of 40 mm en is verkrijgbaar in 14 verschillende RAL-kleuren.

Met dit product kunt u de gewenste sfeer in huis creëren. Door de lamellen in elke gewenste stand te kantelen, kunt u prachtig spelen met het licht van buiten. Als het product hoger is dan 1200 mm, wordt er altijd een tussenstijl geplaatst. Hierdoor kunnen beide vakken afzonderlijk van elkaar worden bediend.

De lamellen zijn verkrijgbaar in 14 kleuren, variërend van mat tot structuur. Het product wordt gemonteerd op het kozijn zonder boren of schroeven, dankzij een magneet en staalband. Hierdoor is het zeer geschikt voor draaikiepramen.

Let op: De maximale breedte van het product is 1200 mm.

Als u advies nodig heeft over de mogelijkheden, helpen wij u graag verder.

Grandeur Projecten
Raambekleding & Insectenhorren

Kantoor

Blekerstraat 142, 7513 DZ Enschede

Telefoon

053-2340456

Openingstijden

Op afspraak vrijblijvend Advies & Inmeten aan huis of kantoor

Vrijblijvend advies
& kosteloos inmeten

Op zoek naar nieuwe raamdecoratie voor uw huis? Bij Grandeur Projecten kunt u rekenen op deskundig en geheel vrijblijvend advies. Onze specialisten komen graag bij u langs om uw ramen op te meten en u te adviseren over de beste opties voor uw wensen en interieur. Of u nu op zoek bent naar gordijnen, jaloezieën of andere vormen van raamdecoratie, wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Het is een geweldige manier om meer inzicht te krijgen in de mogelijkheden en ervoor te zorgen dat uw nieuwe raamdecoratie perfect past bij uw huis. Ons advies en inmeten zijn geheel vrijblijvend, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over verplichtingen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak.

Contactformulier

13 + 12 =