Grandeur Raambekleding, Raamdecoratie & Insectenhorren

 

Gefeliciteerd!
U heeft een prachtig nieuw huurappartement gevonden in het plan ‘Hoog op Zuid’ aan de Zuiderval in Enschede. U gaat binnenkort wonen op een toplocatie, dichtbij het centrum en langs belangrijke uitvalswegen. U geniet van een hoogwaardige oplevering, een ruim woonoppervlak en een rijkdom aan licht en uitzicht. En u draagt bij aan een groene wereld, want uw appartement is gasloos en aangesloten op het meest duurzame warmtenet van Nederland .

Maar er is nog iets wat uw woonplezier kan verhogen: de juiste raambekleding en insectenwering. Daarvoor hebben wij een speciale aanbieding voor u!

Grandeur Raambekleding – Aanbieding

Wie zijn wij?

Wij zijn Grandeur Raambekleding Raambekleding & Insectenhorren, een leverancier van plissés, duette shades, jaloezieën, shutters, insectenhorren en buitenzonwering. Wij hebben een ruim assortiment aan kleuren, materialen en stijlen om je ramen mooi aan te kleden. Maar onze kracht is dat onze raambekleding geplaatst kan worden zonder boren of schroeven in de nieuwe kunststof kozijnen, ramen en deuren van de huurappartementen van Hoog op Zuid.

Waarom kiezen voor raambekleding zonder boren of schroeven?
Door te kiezen voor raambekleding zonder boren of schroeven behoud je de garantie op de kunststof kozijnen en voorkom je schade aan de kozijnen, wanden of muren door boorwerkzaamheden. Bovendien is het plaatsen van raambekleding zonder boren of schroeven snel, eenvoudig en schoon. Je hebt geen gereedschap nodig en je hoeft geen gaten te vullen of te schilderen achteraf. Zeker dus de beste oplossing bij kunststof kozijnen omdat beschadigingen en gaten nagenoeg niet te herstellen zijn zonder dat dit te zien blijft.

Hoe werkt het?
Onze raambekleding zit in een slank en solide cassette frame dat wordt bevestigd met magneten. Het systeem wordt op maat gemaakt voor jouw ramen en valt precies over de glaslatten van de kunststof kozijnen. Zo kun je de raambekleding makkelijk openen en sluiten en even tijdelijk verwijderen bij bijvoorbeeld het reinigen van je glas, je plaatst dus de cassette op eenvoudige wijze weer terug op je kozijn.

Wat zijn de voordelen?
– Het geeft je meer privacy en controle over de lichtinval
– Het zorgt voor isolatie en besparing op energiekosten
– Het beschermt je meubels tegen verkleuring door zonlicht
– Het creëert sfeer en gezelligheid in je interieur
– Groot assortiment in kleuren en uitvoering.

Neem contact ons op voor vrijblijvend advies over de mogelijkheden.

Grandeur Raambekleding, Raamdecoratie & Insectenhorren

Wat is onze aanbieding?

Speciaal voor de huurders van Hoog op Zuid hebben wij een aantrekkelijke aanbieding:

– Gratis advies aan huis
– Gratis inmeten, leveren en montage
– Snelle levertijden
– 100% NL passend maatwerk
– 7 jaar garantie

Hoe kunt u gebruik maken van onze aanbieding?

Wilt u gebruik maken van onze aanbieding? Dan hoeft u alleen maar contact met ons op te nemen via telefoon, e-mail of website. Wij komen dan graag bij uw langs om uw ramen in te meten, uw te adviseren over de beste opties voor uw appartement en u een vrijblijvende offerte te geven. Als u akkoord gaat met onze offerte, dan zorgen wij voor een snelle levering en montage van uw raambekleding.

Hoog op Zuid in Enschede – Wonen met alle moderne gemakken

Ervaar het beste van hedendaags wonen in het appartementengebouw Hoog op Zuid. Met hoogwaardige oplevering, een duurzaam energieverbruik en ruime woonoppervlakken, biedt dit gebouw alles wat het wonen zo aangenaam maakt. Of je nu aan het begin staat van je wooncarrière als starter, of juist op zoek bent naar een zorgeloze toekomst in een levensloopbestendig appartement, Hoog op Zuid verwelkomt generaties in volledige harmonie. Bovendien bevindt dit alles zich in een wijk die volop in ontwikkeling is.

Hoog op Zuid biedt 64 prachtige driekamerappartementen te huur. Gelegen aan de Zuiderval, op slechts een steenworp afstand van het stadscentrum en met goede verbindingen naar belangrijke uitvalswegen, is dit wooncomplex ideaal gelegen. Alle essentiële voorzieningen zijn binnen handbereik. Bovendien is Hoog op Zuid volledig gasloos en aangesloten op het meest duurzame warmtenet van Nederland, waardoor je actief bijdraagt aan een groenere wereld.

Bron informatie:
IAA Acrhitecten | Newomij | Everman | Droste Bouwgroep | Nieuw wonen Twente Makelaars de gebundelde kracht van Ten Hag, Thoma Post en Snelders Zijlstra | Animatie & impressies door The Viritual Dutchmen | Geinteresseerd in het huren van een appartement in Hoog op Zuid? Neem dan contact op via 085-2732377 of mail naar info@nieuwwonentwente.nl

Grandeur Raambekleding
Plissés | Duette Shades | Aluminium jaloezieën | Houten jaloezieën | shutters | Insectenwering
Maak een afspraak voor vrijblijvend advies.

Hoog op Zuid, sfeerimpressies

Grandeur Raambekleding
Raambekleding & Insectenhorren

Kantoor

Blekerstraat 142, 7513 DZ Enschede

Telefoon

053-2340456

Openingstijden

Op afspraak vrijblijvend Advies & Inmeten aan huis of kantoor

Vrijblijvend advies
& kosteloos inmeten

Op zoek naar nieuwe raamdecoratie voor uw huis? Bij Grandeur Raambekleding kunt u rekenen op deskundig en geheel vrijblijvend advies. Onze specialisten komen graag bij u langs om uw ramen op te meten en u te adviseren over de beste opties voor uw wensen en interieur. Of u nu op zoek bent naar gordijnen, jaloezieën of andere vormen van raamdecoratie, wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Het is een geweldige manier om meer inzicht te krijgen in de mogelijkheden en ervoor te zorgen dat uw nieuwe raamdecoratie perfect past bij uw huis. Ons advies en inmeten zijn geheel vrijblijvend, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over verplichtingen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak.

Contactformulier

5 + 8 =