Grandeur Projecten | Raamdecoratie & insectenwering

Reeds 20 jaar een begrip in raamdecoratie

Welkom bij onze raamdecoratie-experts met meer dan 20 jaar ervaring! Bij Grandeur Projecten kunt u vertrouwen op hoogwaardige materialen en alleen de beste merken, waardoor we de hoogste kwaliteit en perfecte afwerking kunnen garanderen.

Even voorstellen

Patrick Brinkman.
De expert voor al uw raamdecoratie oplossingen!

Grandeur Projecten staat bekend om zijn creatieve oplossingen op maat gemaakt voor uw specifieke wensen en behoeften met gegarandeerde perfecte afwerking. Laat ons u verrassen met ons vakmanschap en innovatieve ideeën. Of u nu op zoek bent naar stijlvolle jaloezieën, elegante plichés of praktische zonwering, wij hebben de oplossing voor u. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor uw interieur of bedrijf kunnen betekenen!

Wat zeggen onze klanten?

“Grandeur Projecten heeft een uitstekende service geleverd bij het installeren van onze raamdecoratie. Het team was zeer professioneel en werkte snel en efficiënt. Bovendien waren we erg onder de indruk van de creativiteit die ze toonden bij het vinden van oplossingen voor onze specifieke raamconfiguraties. De uiteindelijke resultaten zijn prachtig en we zijn erg blij met onze nieuwe raamdecoratie.””

Monika & Ben
Enschede

“Een geweldige ervaring! Hun service was van topkwaliteit en hun team was erg vriendelijk en behulpzaam. Ze namen de tijd om naar onze wensen te luisteren en stelden verschillende opties voor die perfect pasten bij onze stijl en budget. De creativiteit die ze toonden bij het ontwerpen en installeren van onze raamdecoratie was indrukwekkend. We raden Grandeur Projecten ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar hoogwaardige raamdecoratie.”

Familie Kaspers
Eindhoven

“Grandeur Projecten heeft ons geholpen bij het kiezen van de juiste raamdecoratie voor onze woning en hebben ons begeleid bij elke stap van het proces. Het team was zeer professioneel en deskundig en wist precies wat ze deden. Ze hebben zelfs enkele aanpassingen aangebracht om de decoratie perfect op maat te maken voor onze ramen. We zijn erg blij met het resultaat en zouden Grandeur Projecten zeker aanbevelen aan anderen.”

J.P. van Bentum
Zwolle

Plisségordijnen

Horizontale Jaloezieën

Duette Shades

Lamella Shutters

Blog

Nieuws & Updates

Jaloezieën speciaal voor kunststof kozijnen

Jaloezieën speciaal voor kunststof kozijnen

Jaloezieën in slanke aluminium cassette, verkrijgbaar in verschillende kleuren, speciaal voor elk merk kunststof kozijn, draaikiepramen, deuren en tuindeuren.Vrijblijvend advies aan huis, inmeten, uitbrengen offerte aanbieding, levering en montage.

Lees meer
Plissés plaatsen zonder boren of schroeven

Plissés plaatsen zonder boren of schroeven

Plissé raambekleding in slanke aluminium cassette, verkrijgbaar in verschillende kleuren, speciaal voor elk merk kunststof kozijn, draaikiepramen, deuren en tuindeuren. Vrijblijvend advies aan huis, inmeten, uitbrengen offerte aanbieding, levering en montage.

Lees meer

Grandeur Projecten
Raambekleding & Insectenhorren

Kantoor

Blekerstraat 142, 7513 DZ Enschede

Telefoon

053-2340456

Openingstijden

Op afspraak vrijblijvend Advies & Inmeten aan huis of kantoor

Vrijblijvend advies
& kosteloos inmeten

Op zoek naar nieuwe raamdecoratie voor uw huis? Bij Grandeur Projecten kunt u rekenen op deskundig en geheel vrijblijvend advies. Onze specialisten komen graag bij u langs om uw ramen op te meten en u te adviseren over de beste opties voor uw wensen en interieur. Of u nu op zoek bent naar gordijnen, jaloezieën of andere vormen van raamdecoratie, wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Het is een geweldige manier om meer inzicht te krijgen in de mogelijkheden en ervoor te zorgen dat uw nieuwe raamdecoratie perfect past bij uw huis. Ons advies en inmeten zijn geheel vrijblijvend, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over verplichtingen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak.

Contactformulier

3 + 14 =