Partner Programma

Verhoog uw klanttevredenheid en inkomsten zonder extra werk.

Verhoog eenvoudig uw klanttevredenheid

Voeg waarde toe aan uw assortiment en diensten zonder extra werk

Wij adviseren uw klanten aan huis, u hoeft verder niets te doen!

Kostenloze uitbreiding van ons wederzijdse netwerk

Meer mond-tot-mondreclame, online bekendheid en positieve reviews

Geen extra werk, wel extra inkomsten

WIN-WIN: Samenwerken loont!

Verhoog eenvoudig uw klanttevredenheid

Als specialist in uw vakgebied doet u natuurlijk alles voor uw klanten en hun tevredenheid. Wij werken graag met u samen als specialist in binnenzonwering en raambekleding om nog meer tevreden klanten te krijgen.

Voeg waarde toe aan uw assortiment en diensten zonder extra werk

Als specialist heeft u uw eigen werkzaamheden, regio en klantenkring en komt u dagelijks in contact met vaste of nieuwe klanten die kiezen voor uw vakmanschap. Als u tijdens een gesprek of uitvoerende werkzaamheden hoort dat uw klanten op zoek zijn naar een betrouwbare leverancier van raambekleding, ontvangen wij graag uw tip en belonen wij u hiervoor.

Wij adviseren uw klanten aan huis, u hoeft verder niets te doen!

Na het ontvangen van uw tip nemen wij contact op met de geinteresseerde klant en tijdens een vrijblijvende afspraak aan huis, kantoor of werkplek adviseren wij in de best passende binnenzonwering of raambekleding oplossing. In ons assortiment hebben wij o.a. sfeervolle plissés, verduisterende en isolerende duette shades, houten en aluminium jaloezieen en lamella shutters in vele verschillende kleuren en (bediening) uitvoeringen. Na ons vrijblijvende advies gesprek brengen wij een gespecificeerde offerte aanbieding uit zodat alles nogmaals helder en duidelijk inzichtelijk is.
Na opdracht dragen wij zorg voor de levering en plaatsing van de bestelde raambekleding die perfect past n.a.v. het inmeten tijdens het advies gesprek.
De facturatie, garantie en eventuele service is uiteraard voor Grandeur Projecten, u hoeft n.a.v. de opdracht alleen ons nog een factuur te sturen voor het doorgeven van de tip!

Kostenloze uitbreiding van ons wederzijdse netwerk

Door elkaar simpelweg tips te geven en te gunnen, vergroten wij onze wederzijdse klanttevredenheid, bekendheid en service. Wij belonen u per opdracht en geven ook graag gratis en vrijblijvend informatie over uw bedrijf en werkzaamheden door aan geïnteresseerde klanten. Wij vragen hiervoor geen vergoeding.

Meer mond-tot-mondreclame, online bekendheid en positieve reviews

Van elke opdracht maken wij foto’s en een professionele video voor online promotie via onder andere YouTube en social media. Indien gewenst kunnen wij ook uw bedrijf vermelden en een link plaatsen naar uw website of contactgegevens. Bovendien plaatsen wij online een positieve review over onze samenwerking.

Geen extra werk, wel extra inkomsten

De tevredenheid van uw klanten staat altijd voorop en daarvoor doet u dagelijks uw uiterste best. Als u daarnaast uw klant een waardevolle tip kunt geven, wordt dat zeker gewaardeerd door uw klant. Wij waarderen uw tip naar ons ook en willen u hiervoor belonen. Als het ons goed gaat, gunnen wij een ander ook wat hen toekomt. Na elke opdracht die wij hebben mogen uitvoeren, belonen wij u met een bedrag waarvoor u ons simpelweg een factuur mag sturen.

WIN-WIN: Samenwerken loont!

Wij willen graag ons professionele netwerk uitbreiden met u als specialist en vakman en maken graag kennis met u. Bent u net zo nieuwsgierig als wij?
Neem dan contact met ons op.
Patrick Brinkman Grandeur Projecten

Patrick Brinkman

Adviseur Grandeur Projecten

Telefoon
053-234 04 56
Email

Voor ZZP’ers

Voor kleine aannemers

Voor de kozijnenbranche

Voor klussenbedrijven

Grandeur Projecten
Raambekleding & Insectenhorren

Kantoor

Blekerstraat 142, 7513 DZ Enschede

Telefoon

053-2340456

Openingstijden

Op afspraak vrijblijvend Advies & Inmeten aan huis of kantoor

Vrijblijvend advies
& kosteloos inmeten

Op zoek naar nieuwe raamdecoratie voor uw huis? Bij Grandeur Projecten kunt u rekenen op deskundig en geheel vrijblijvend advies. Onze specialisten komen graag bij u langs om uw ramen op te meten en u te adviseren over de beste opties voor uw wensen en interieur. Of u nu op zoek bent naar gordijnen, jaloezieën of andere vormen van raamdecoratie, wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Het is een geweldige manier om meer inzicht te krijgen in de mogelijkheden en ervoor te zorgen dat uw nieuwe raamdecoratie perfect past bij uw huis. Ons advies en inmeten zijn geheel vrijblijvend, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over verplichtingen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak.

Contactformulier

2 + 8 =