Isectenvrij en stijlvol

Plissé hordeuren

 

Tot 2 meter aaneengesloten én nog breder. Heeft u een schuifpui met een grote deuropening? Onze hordeuren kunnen in één naadloos stuk worden vervaardigd met een breedte tot 2 meter! Als een nog grotere breedte gewenst is, kunnen we deuren koppelen om de maximale breedte te verdubbelen!

Insectenvrij & stijlvol

De stille design plisséhordeur

De op maat gemaakte plisséhordeur biedt een moeiteloze bediening en is ontworpen met aandacht voor geluidsreductie. Harde bijgeluiden behoren tot het verleden. Met een slechts 5 mm hoge ondergeleider loopt de deur soepel en zonder hinder. Bovendien is de geïntegreerde greeplijst zowel functioneel als esthetisch, waardoor er geen losse plastic handgrepen nodig zijn.

De kunststof onderdelen zijn perfect afgestemd op de kleur van de aluminium profielen en zorgen ervoor dat uw hordeur bestand is tegen alle weersomstandigheden. Bij het openen van de plisséhordeur wordt het gaas netjes opgeborgen in de cassette, waardoor weer en wind geen enkele kans krijgen om binnen te dringen.

Neem contact ons op voor vrijblijvend advies over de mogelijkheden.

Insectenvrij & stijlvol

Classic plisséhordeuren, de praktische insectenwering

De veelgevraagde Classic plisséhordeur is geschikt voor vrijwel elke deur. Wanneer u de plisséhordeur niet gebruikt, schuift u deze eenvoudig opzij. De hor blijft dan op zijn plaats staan, precies zoals u hem hebt neergezet, en zal niet vanzelf terugrollen. U kunt kiezen tussen vlak gaas of het sterkere geplisseerde horrengaas. Wenst u een framekleur die bij uw interieur past? Standaard heeft u de keuze uit maar liefst 13 prachtige RAL-kleuren. Als u een andere RAL-kleur wenst, is dat ook mogelijk.

Als u advies nodig heeft over de mogelijkheden, helpen wij u graag verder.

Insectenvrij & stijlvol

Onze pendelhordeuren: eenvoudig en veilig in gebruik

De Grandeur pendelhordeur opent aan beide zijden en sluit automatisch. Dit is bijzonder handig wanneer er veel in- en uitgelopen wordt. Met een simpele duw van uw voet of elleboog opent deze deur moeiteloos. Bovendien kan de pendelhordeur zowel in als op het kozijn worden gemonteerd.

Pendelhordeuren worden altijd op maat gemaakt en zijn verkrijgbaar in breedtes van 70-130 cm en hoogtes van 190-250 cm. U kunt kiezen uit 5 RAL-kleuren voor het frame van de Toppoint pendelhordeur.

Ideaal voor huisdieren
In een pendelhordeur kunt u een kattenluik laten plaatsen in dezelfde kleur als het frame. Een hondenluik is overbodig, omdat uw hond zelfstandig de pendeldeur kan openen om naar binnen en buiten te gaan. Op mooie dagen kunt u dus gemakkelijk ventileren en uw huisdier kan zelfstandig in en uit, een ideale oplossing.

Maak een afspraak voor vrijblijvend advies.

Insectenvrij & stijlvol

De scharnierende hordeuren van Grandeur Projecten: perfect voor alle draaideuren!

Met onze scharnierende hordeur houdt u insecten buiten de deur en zorgt u voor frisse lucht in huis. Of u nu naar binnen of naar buiten draaiende deuren heeft, deze scharnierende draaideur biedt een mooie oplossing.

De scharnierende hordeur is een variant van de pendelhordeur. Net als een gewone deur opent deze hordeur naar één zijde. U heeft de keuze uit diverse soorten horrengaas, variërend van extra transparant gaas (TTA-gaas) tot het zeer sterke petscreen. Het frame van deze Toppoint hordeur is verkrijgbaar in 5 RAL-kleuren.

Onze horren worden op maat gemaakt, dus ze passen altijd perfect. De scharnierende hordeur is verkrijgbaar in breedtes van 70 tot 130 cm en hoogtes tussen 190 en 250 cm. Ongeacht de afmetingen van uw deuren, sluiten uw horren naadloos aan en beschadigen ze uw kozijnen niet.

Ideaal voor huisdieren
In een draaihordeur kunt u een honden- of kattenluik laten plaatsen in dezelfde kleur als het frame. Op mooie dagen kunt u eenvoudig ventileren en uw huisdier kan zelfstandig naar binnen en buiten, een ideale oplossing.

Als u advies nodig heeft over de mogelijkheden, helpen wij u graag verder.

Insectenvrij & stijlvol

Onze pendelhordeuren: eenvoudig en veilig in gebruik

Heeft u een ruime schuifpui of andere brede deuropeningen? Dan biedt Grandeur Projecten de schuifhordeur als de perfecte oplossing. Standaard kunnen we de schuifhordeur leveren in breedtes variërend van 50 tot 320 cm en hoogtes tussen 80 en 300 cm. Als uw deuropening breder is dan 2 meter, kunnen we twee deuren naar elkaar toe laten sluiten. De Toppoint schuifhordeur kan volledig aan uw wensen worden aangepast. Het frame is standaard verkrijgbaar in 5 RAL-kleuren, maar kan ook geleverd worden in de RAL-kleur van uw keuze.

Maak een afspraak voor vrijblijvend advies.

Insectenhorren, sfeerimpressies

Grandeur Projecten
Raambekleding & Insectenhorren

Kantoor

Blekerstraat 142, 7513 DZ Enschede

Telefoon

053-2340456

Openingstijden

Op afspraak vrijblijvend Advies & Inmeten aan huis of kantoor

Vrijblijvend advies
& kosteloos inmeten

Op zoek naar nieuwe raamdecoratie voor uw huis? Bij Grandeur Projecten kunt u rekenen op deskundig en geheel vrijblijvend advies. Onze specialisten komen graag bij u langs om uw ramen op te meten en u te adviseren over de beste opties voor uw wensen en interieur. Of u nu op zoek bent naar gordijnen, jaloezieën of andere vormen van raamdecoratie, wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Het is een geweldige manier om meer inzicht te krijgen in de mogelijkheden en ervoor te zorgen dat uw nieuwe raamdecoratie perfect past bij uw huis. Ons advies en inmeten zijn geheel vrijblijvend, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over verplichtingen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak.

Contactformulier

1 + 5 =