Geschikt voor elk venster

Plisségordijnen

 

Onze plissés bieden de perfecte oplossing voor elke ruimte. Ze zijn veelzijdig in gebruik en kunnen overal geplaatst worden, en je kunt ze in elke gewenste stand openen. Dankzij hun unieke honingraatstructuur zijn ze geschikt voor vrijwel elk type raam.
Verkrijgbaar twee plooibreedtes,
20 en 32 mm.

plisségordijnen

Voor elk type raam

Transparante plisségordijnen laten het gedimde daglicht de kamer binnenstromen. Vanuit uw kamer heeft u een prima uitzicht naar buiten, terwijl contouren zichtbaar blijven voor mensen die van buiten naar binnen kijken. Dit maakt ze perfect om overdag inkijk te voorkomen. Voor optimale lichtfiltering kunt u ze bijvoorbeeld combineren met verduisterende gordijnen.

Semi-transparante plisségordijnen bieden zowel overdag als ’s avonds privacy. Afhankelijk van uw keuze in stof laat het daglicht gedimd door. Deze plissés kunnen worden gecombineerd met zowel in-between gordijnen als overgordijnen.

Verduisterende plisségordijnen zijn de ideale oplossing voor een goede nachtrust. Ze kunnen perfect gecombineerd worden met (semi-)transparante gordijnen.

Onze plisségordijnen zijn ontworpen op ooghoogte en bieden functionaliteit en kindveiligheid. Dankzij onze technieken zijn ze geschikt voor vrijwel elke raamsituatie.

  1. Top-down: De stof schuift van boven naar beneden.
  2. Top-down bottom-up: De stof kan zowel van boven als van onder worden geopend en gesloten, wat zorgt voor een zwevend effect op bijvoorbeeld ooghoogte.
  3. Top-down met 2 soorten stof: De individuele stoffen kunnen van boven naar beneden worden geschoven.
  4. Bottom-up met 2 soorten stof: De individuele stoffen kunnen van onder naar boven worden geschoven.

Neem contact ons op voor vrijblijvend advies over de mogelijkheden.

plisségordijnen

Elektrische bediening
als optie

Het gemak van elektrische bediening maakt het eenvoudig om uw plisségordijnen met slechts één druk op de knop te bedienen. Zelfs als er geen aansluitpunt beschikbaar is, kunnen de plisségordijnen zowel bedraad als draadloos worden aangesloten. Toppoint biedt motoren van Brel en Somfy, waarbij u bijvoorbeeld kunt kiezen voor een Brel motor vanaf €125,-.

Als u meerdere plisségordijnen heeft, kunnen deze allemaal met één afstandsbediening worden bediend, zowel gelijktijdig als afzonderlijk. Een afstandsbediening wordt altijd meegeleverd.

Wilt u uw elektrische plisségordijnen via een app bedienen? Dit is mogelijk met verschillende soorten Hubs. Voor optimaal gebruik van alle functionaliteiten kunt u kiezen voor een Brel Home Hub.

Als u advies nodig heeft over de mogelijkheden, helpen wij u graag verder.

plisségordijnen

Plisségordijnen en EasyClick, perfecte oplossing bij draai-kiep ramen

Toppoint plisségordijnen en EasyClick zijn de perfecte combinatie voor draai-kiep ramen. Met EasyClick kunt u de raamdecoratie monteren zonder te boren of te schroeven. Het EasyClick frame biedt ook de mogelijkheid om een combinatie te maken van een verduisterende en niet-verduisterende stof, waardoor u twee functies in één heeft. EasyClick sluit naadloos aan op uw ramen.

Als EasyClick niet mogelijk is, hebben we ook een oplossing voor u: TruFit®. Bij dit systeem worden zijprofielen op het raam bevestigd om vervolgens de 20 mm plisségordijnen

Maak een afspraak voor vrijblijvend advies.

Plissé, sfeerimpressies

Grandeur Raambekleding
Raamdecoratie & Insectenhorren

Kantoor

Blekerstraat 142, 7513 DZ Enschede

Telefoon

053-2340456

Openingstijden

Op afspraak vrijblijvend Advies & Inmeten aan huis of kantoor

Vrijblijvend advies
& kosteloos inmeten

Op zoek naar nieuwe raamdecoratie voor uw huis? Bij Grandeur Raambekleding kunt u rekenen op deskundig en geheel vrijblijvend advies. Onze specialisten komen graag bij u langs om uw ramen op te meten en u te adviseren over de beste opties voor uw wensen en interieur. Of u nu op zoek bent naar gordijnen, jaloezieën of andere vormen van raamdecoratie, wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Het is een geweldige manier om meer inzicht te krijgen in de mogelijkheden en ervoor te zorgen dat uw nieuwe raamdecoratie perfect past bij uw huis. Ons advies en inmeten zijn geheel vrijblijvend, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over verplichtingen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak.

Contactformulier

9 + 12 =