Grandeur Projecten | Raamdecoratie & Horren

Privacy wet

Contactgegevens

Algemene voorwaarden van:
Grandeur Projecten
053-2340456  
Blekerstraat 142, 7513 DZ Enschede

Persoonsgegevens verwerken
Grandeur Projecten verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen

Doel en grondslag verwerken persoonsgegevens
Grandeur Projecten verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
Om contact op te kunnen nemen voor het beantwoorden van vragen of om informatie te verstrekken over onze diensten / producten. Dit doen wij uitsluitend op verzoek van u als de aanvrager.
Wanneer er een overeenkomst ontstaat hebben wij uw gegevens nodig om administratieve taken uit te kunnen voeren zoals facturering of zaken die vereist worden door de Nederlandse Belastingdienst of conform de belastingwet.

Persoonsgegevens bewaren
Grandeur Projecten bewaart klantgegevens zolang de afnemer klant is bij Grandeur Projecten
Gegevens in ons administratiesysteem worden ook bewaard zolang men klant is bij Grandeur Projecten, om te kunnen factureren en contact op te kunnen nemen in geval van vragen. Na beëindigen van de samenwerking worden deze gegevens bewaard zolang dit nodig is inzake de Nederlandse Belastingdienst / Belastingwet.

Recht om vergeten te worden
U heeft vanuit de Wet AVG het recht om ‘vergeten te worden’. U kunt ons verzoeken gegevens van u volledig te verwijderen. Indien u dit doet zal dit wel tot gevolg hebben dat wij geen producten en diensten meer aan u kunnen leveren gezien sommige gegevens benodigd zijn voor een goede afhandeling / facturering van onze diensten/producten. Gegevens die wettelijk bewaard moeten blijven inzake de Belastingwet kunnen wij wettelijk gezien niet verwijderen.

Delen van persoonsgegevens met derden
Grandeur Projecten verstrekt uitsluitend noodzakelijke informatie aan derden en alleen wanneer dit nodig is voor de uitvoering van onze samenwerking met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken
Grandeur Projecten gebruikt alleen analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Grandeur Projecten en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@GrandeurProjecten.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Grandeur Projecten wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons.

Persoonsgegevens beveiligen
Grandeur Projecten neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info@GrandeurProjecten.nl.

De volgende gegevens kunnen van u worden verwerkt, wanneer u zelf een van de formulieren op deze website invult en verstuurt of wanneer u uw gegevens telefonisch of via email aan ons doorgeeft.

* Bedrijfsnaam
* Telefoonnummer
* E-mailadres
* Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt.
* Locatiegegevens

De gegevens kunnen worden verwerkt voor de volgende doeleinden:

* Het afhandelen van een betaling
* Verzenden van onze nieuwsbrief
* U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
* U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten

Grandeur Projecten verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.
Grandeur Projecten bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.
Lees meer over de bewaartermijnen in bovenliggende tekst onder de kop: ‘Persoonsgegevens bewaren’.
Vragen

Heeft u vragen over het privacy statement stuurt u dan een e-mail naar info@GrandeurProjecten.nl of neem contact met ons op.

Wat zeggen onze klanten?

“Grandeur Projecten heeft een uitstekende service geleverd bij het installeren van onze raamdecoratie. Het team was zeer professioneel en werkte snel en efficiënt. Bovendien waren we erg onder de indruk van de creativiteit die ze toonden bij het vinden van oplossingen voor onze specifieke raamconfiguraties. De uiteindelijke resultaten zijn prachtig en we zijn erg blij met onze nieuwe raamdecoratie.””

Monika & Ben
Enschede

“Een geweldige ervaring! Hun service was van topkwaliteit en hun team was erg vriendelijk en behulpzaam. Ze namen de tijd om naar onze wensen te luisteren en stelden verschillende opties voor die perfect pasten bij onze stijl en budget. De creativiteit die ze toonden bij het ontwerpen en installeren van onze raamdecoratie was indrukwekkend. We raden Grandeur Projecten ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar hoogwaardige raamdecoratie.”

Familie Kaspers
Eindhoven

“Grandeur Projecten heeft ons geholpen bij het kiezen van de juiste raamdecoratie voor onze woning en hebben ons begeleid bij elke stap van het proces. Het team was zeer professioneel en deskundig en wist precies wat ze deden. Ze hebben zelfs enkele aanpassingen aangebracht om de decoratie perfect op maat te maken voor onze ramen. We zijn erg blij met het resultaat en zouden Grandeur Projecten zeker aanbevelen aan anderen.”

J.P. van Bentum
Zwolle

Plissé Shades

Horizontale Jaloezieën

Duette Shades

Lamella Shutters

Blog

Nieuws & Updates

Jaloezieën speciaal voor kunststof kozijnen

Jaloezieën speciaal voor kunststof kozijnen

Jaloezieën in slanke aluminium cassette, verkrijgbaar in verschillende kleuren, speciaal voor elk merk kunststof kozijn, draaikiepramen, deuren en tuindeuren.Vrijblijvend advies aan huis, inmeten, uitbrengen offerte aanbieding, levering en montage.

Lees meer
Plissés plaatsen zonder boren of schroeven

Plissés plaatsen zonder boren of schroeven

Plissé raambekleding in slanke aluminium cassette, verkrijgbaar in verschillende kleuren, speciaal voor elk merk kunststof kozijn, draaikiepramen, deuren en tuindeuren. Vrijblijvend advies aan huis, inmeten, uitbrengen offerte aanbieding, levering en montage.

Lees meer

Grandeur Projecten
Raambekleding & Insectenhorren

Kantoor

Blekerstraat 142, 7513 DZ Enschede

Telefoon

053-2340456

Openingstijden

Op afspraak vrijblijvend Advies & Inmeten aan huis of kantoor

Vrijblijvend advies
& kosteloos inmeten

Op zoek naar nieuwe raamdecoratie voor uw huis? Bij Grandeur Projecten kunt u rekenen op deskundig en geheel vrijblijvend advies. Onze specialisten komen graag bij u langs om uw ramen op te meten en u te adviseren over de beste opties voor uw wensen en interieur. Of u nu op zoek bent naar gordijnen, jaloezieën of andere vormen van raamdecoratie, wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Het is een geweldige manier om meer inzicht te krijgen in de mogelijkheden en ervoor te zorgen dat uw nieuwe raamdecoratie perfect past bij uw huis. Ons advies en inmeten zijn geheel vrijblijvend, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over verplichtingen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak.

Contactformulier

11 + 2 =