zonwering ontwikkeld voor Terrasoverkappingen

Terrasoverkapping Plissé

 

De zonwering voor Terrasoverkappingen van Grandeur Raambekleding is een combinatie van raamdecoratie en zonwering, speciaal ontwikkeld voor gebruik onder een terrasoverkapping. Het product maakt gebruik van twee zijgeleiders waarin het beweegt. Het binnenwerk van de terrasoverkapping is bedekt met geplisseerde stof, die aan de achterzijde is voorzien van een speciale UV-coating. Dankzij deze coating is het product bijzonder geschikt voor buitengebruik.

zonwering ontwikkeld voor Terrasoverkappingen

Stijlvol & praktisch

Onze zonweringsystemen voor  Terrasoverkappingen zijn praktisch en speciaal ontwikkeld voor gebruik onder een terrasoverkapping. Het kan eenvoudig tussen de liggers van de overkapping worden geplaatst met behulp van magneetband, waardoor er geen schroeven nodig zijn voor montage. Dit zorgt voor een strak en luxueus uiterlijk, aangezien het product nagenoeg vlak gemonteerd wordt tussen de liggers. De zonwering voor de Terrasoverkapping is uitgerust met geïntegreerde trekbalken, waardoor het gemakkelijk met de hand te bedienen is. Er is ook een bedieningsstok beschikbaar voor extra gebruiksgemak.

Dit product dient niet alleen als zonwering, maar kan ook als raamdecoratie worden beschouwd. De stoffen zijn voorzien van een speciale UV-bestendige coating aan de achterzijde, waardoor ze de warmte buiten houden. Er zijn drie verschillende stoffen beschikbaar. Het systeem werkt op basis van touwspanning en kan in beide richtingen worden bediend: van boven naar beneden en van beneden naar boven. Dankzij de geïntegreerde trekbalken kan het product op elke gewenste positie worden ingesteld.

Houd er echter rekening mee dat het product correct gebruikt dient te worden. In het geval van een open terrasoverkapping met veel wind, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de producten gesloten zijn bij harde wind of wanneer u niet aanwezig bent.

De Terrasoverkapping is een raamdecoratie- en zonweringsproduct gecombineerd, ontwikkeld voor onder een terrasoverkapping. Het product is voorzien van twee zijgeleiders, waar het product zich tussen beweegt. Het binnenwerk is voorzien van geplisseerde stof, waar op de achterzijde een speciale UV coating op is aangebracht. Deze coating zorgt er voor dat het product uitermate geschikt is voor buiten.

Door het binnenwerk heen loopt altijd één of twee spandraden, welke altijd zichtbaar is. Ook in gesloten stand. Deze spandraden zorgen er voor dat het binnenwerk niet zal doorhangen. De trekbalken zitten geïntegreerd in het product, waardoor de Splendid Terrasoverkapping goed met de hand te bedienen is. Tevens is er ook een bedieningsstok beschikbaar wanneer de producten te hoog hangen.

Neem contact ons op voor vrijblijvend advies over de mogelijkheden.

Terrasoverkapping Plissé, sfeerimpressies

Grandeur Raambekleding
Raamdecoratie & Insectenhorren

Kantoor

Blekerstraat 142, 7513 DZ Enschede

Telefoon

053-2340456

Openingstijden

Op afspraak vrijblijvend Advies & Inmeten aan huis of kantoor

Vrijblijvend advies
& kosteloos inmeten

Op zoek naar nieuwe raamdecoratie voor uw huis? Bij Grandeur Raambekleding kunt u rekenen op deskundig en geheel vrijblijvend advies. Onze specialisten komen graag bij u langs om uw ramen op te meten en u te adviseren over de beste opties voor uw wensen en interieur. Of u nu op zoek bent naar gordijnen, jaloezieën of andere vormen van raamdecoratie, wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Het is een geweldige manier om meer inzicht te krijgen in de mogelijkheden en ervoor te zorgen dat uw nieuwe raamdecoratie perfect past bij uw huis. Ons advies en inmeten zijn geheel vrijblijvend, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over verplichtingen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak.

Contactformulier

12 + 14 =