Toppoint raambekleding

Met oog voor detail:
Toppoint

 

Met oog voor details maken wij de mooiste raamdecoratie. Toppoint staat voor kwaliteit en smaak.

Toppoint Raamdecoratie

EasyClick Plisségordijnen

De Toppoint plisségordijnen zijn geschikt voor elk raam. Ze kunnen op elke gewenste stand geopend worden en hebben een unieke honingraatstructuur, waardoor ze geschikt zijn voor vrijwel elk type raam. Er zijn twee plooibreedtes beschikbaar, namelijk 20 en 32 mm.

Transparante plisségordijnen laten iets gedimd daglicht de kamer binnen en bieden tegelijkertijd zicht naar buiten. Van buitenaf zijn slechts contouren zichtbaar, waardoor deze gordijnen ideaal zijn tegen inkijk overdag. Voor optimale lichtfiltering kunnen ze worden gecombineerd met een verduisterend gordijn.

Semi-transparante plisségordijnen bieden overdag en ’s avonds privacy, afhankelijk van de stofkeuze. Het daglicht komt gedimd binnen en deze gordijnen kunnen worden gecombineerd met zowel een in-between als een overgordijn.

Verduisterende plisségordijnen zijn ideaal voor een goede nachtrust en kunnen perfect worden gecombineerd met (semi-)transparante gordijnen.

Neem contact ons op voor vrijblijvend advies over de mogelijkheden.

Toppoint Raamdecoratie

EasyClick Duette Shades

De Toppoint Duette®Shades zijn perfect geschikt voor elke ruimte en zijn in elke gewenste stand te openen. Deze shades hebben een unieke honingraatstructuur en zijn geschikt voor vrijwel elk type raam. Ze zijn beschikbaar in drie verschillende plooibreedtes: 25, 32 en 64 mm. Voor transparante Duette®Shades komt er iets gedimd daglicht de kamer binnen. Van binnenuit is er een goed zicht naar buiten, terwijl contouren zichtbaar zijn van buitenaf. Dit maakt het perfect tegen inkijk overdag. Semi-transparante Duette®Shades bieden privacy zowel overdag als ’s avonds. Afhankelijk van de stofkeuze komt er gedimd daglicht de kamer binnen. Verduisterende Duette®Shades bieden de perfecte oplossing voor een goede nachtrust, aangezien er geen licht doorheen komt. Als u advies nodig heeft over de mogelijkheden, helpen wij u graag verder.

Toppoint Raamdecoratie

Easyclick Scala Aluminium jaloezieën

Strak design door het gebruik van 100% aluminium met aandacht is voor het design tot in de kleinste details.

Met Toppoint Scala® jaloezieën heb je de keuze uit vijf verschillende lamelbreedtes (16-25-35-50-70 mm) en maar liefst 104 kleuren, inclusief betongroen – zelfs in een breedte van 35mm. Of je nu op zoek bent naar een glanzende of matte afwerking, een structuur of zelfs perforatie, je zult altijd de perfecte match vinden voor jouw interieur. De bedieningsstang en koordgewichten zijn afgewerkt met oog voor detail en design.

Het bovenprofiel is beschikbaar in verschillende kleuren, waaronder zwartstructuur, grijsstructuur, twee kleuren wit structuur, alu- of champagne-geanodiseerd. En als je een extra brede jaloezie nodig hebt, is dat geen probleem – we bieden lengtes tot wel 6,9 meter aan één stuk! Je moet de Scala® jaloezieën echt in het echt zien om de kwaliteit en mogelijkheden te ervaren. Maak een afspraak voor vrijblijvend advies.

Grandeur Projecten
Raambekleding & Insectenhorren

Kantoor

Blekerstraat 142, 7513 DZ Enschede

Telefoon

053-2340456

Openingstijden

Op afspraak vrijblijvend Advies & Inmeten aan huis of kantoor

Vrijblijvend advies
& kosteloos inmeten

Op zoek naar nieuwe raamdecoratie voor uw huis? Bij Grandeur Projecten kunt u rekenen op deskundig en geheel vrijblijvend advies. Onze specialisten komen graag bij u langs om uw ramen op te meten en u te adviseren over de beste opties voor uw wensen en interieur. Of u nu op zoek bent naar gordijnen, jaloezieën of andere vormen van raamdecoratie, wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Het is een geweldige manier om meer inzicht te krijgen in de mogelijkheden en ervoor te zorgen dat uw nieuwe raamdecoratie perfect past bij uw huis. Ons advies en inmeten zijn geheel vrijblijvend, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over verplichtingen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak.

Contactformulier

12 + 10 =